Нa 18-ти октомври в Rainbow Plaza, с вдъхновяващо професионално шоу, заедно с над 250 гости, Модърн Стайл отпразнува 10 години Paul Mitchell в България.

За първи път една сцена споделиха 6 от най-добрите стилисти на българския и европейския пазар, за да създадат 35 модела по последните тенденции в прическите, колористиката, ежедневния и вечерния стайлинг. Водени от мотото на Paul Mitchell “От професионалисти за професионалисти”, Ангел Трендафилов, Милен Василев, Калин Куцинов, Юлия Георгиева, Питър Хартман и Корина Блес показаха забележителни техники от продуктовите линии The Color XG, Shines XG, INKWorks, Mitch, Awapuhi Wild Ginger и Style.

С изминалото събитие марката за пореден път доказа, че 35 години са напълно достатъчни, за да се превърне една мечта в пъстроцветна реалност. През 1980 година, със 700 долара, Джон Пол Дежория и Пол Мичъл създават малка компания с големи и благородни идеи. С откриването си John Paul Mitchell Systems поставя началото на една революция в индустрията за красота! От самото си създаване до днес компанията се обявява против тестването върху животни, инвестира в развитието на фризьорите и отделя значителна част от своите приходи в помощ на хората и околната среда. Продуктите на Paul Mitchell се разпространяват в 81 държави, само чрез салоните за красота, като тяхното качество се гарантира единствено, ако са били предложени на клиента от професионалист.

10 17_0 24_0 30_0 51 61 93 126 130 159 166 200

Написано от studio A