Studio-A

Със стъпването на Студио А в Mall Galleria Бургас комплексът добави още една страница към разнообразието от възможности за шопинг, услуги и развлечения, които предлага.

Студио А с артистичен директор Ангел Трендафилов наложи нов стандарт в представата за фризьорски салон в Бургас. Изключителният перфекционизъм на екипа, създаден от Трендафилов, се дължи както на безкомпромисното следване на най-актуалните тенденции, така и на подхода към клиентите.

Студио А работи с продукти на престижната американска марка Paul Mitchell, които покриват целият обем от процедури – основно измиване на косата, допълнителни грижи и подхранване, полагане на боя, стилизиране – всичко това, съобразено с индивидуалните характеристики на косата.

Клиентът е винаги в главната роля – при първо посещение артистичният директор провежда индивидуален разговор, за да се ориентира в предпочитанията. При желание се извършва диагностика на косата и клиентът се консултира като му се предлагат прическа и продукти, най-подходящи за него. Редовните посетители притежават специални досиета, които съдържат информация за всички извършени процедури.

Присъединяването на Студио А към семейството на Mall Galleria Бургас бе логична стъпка, която е от полза и за двете страни – търговският център разтваря още по-широко ветрилото на услугите, а салонът направи крачка към клиенти, съответстващи на нивото му. Но най-силно добрия резултат ще усетят бургазлии и хилядите гости на града.

Добре дошли!